U labirintu života, spisateljica otvara vrata koja će je odvesti u još neotkrivena prostranstva vlastite intime i života čije poruke tek treba dešifrirati.
Ovaj duboko iskren roman, napisan iz duše, čita se u jednom dahu. Daje uvid u žensku psihu rijetko kada tako iskreno i životno pretočenu u slova na papiru.
Knjiga je to o pronalaženju izgubljene žene u svijetu tuđih uvjerenja, strahova i nametnutih normi ponašanja.
Ova autobiografska priča potaknuti će vas i inspirirati da otvorite brojna pitanja o smislu života, ali i ulozi žene u društvu, majčinstvu, duhovnosti i izgubljenoj ženskoj energiji i senzualnosti.
Roman odgovara na pitanje koje si je autorica puno puta postavila tijekom putovanja u dubinu svoje duše: “Tko si bila prije nego ti je svijet rekao što da budeš?!”

Zorana Stakić, urednica

„No, prvenstveno sam iz sebe želela da izvučem tu senzualnost koju kao da nikada nisam ni dotakla. Onu nežnu žensku stranu koja je čučala negde zakopana pod obavezama svakodnevnog života. Pod tatinim forsiranjem svih sportova kako bih se valjda očeličila u životu. I dobro je da sam bila čelik. Trebalo mi je da prebrodim i fakultet i život posle razvoda. Često mi je trebalo to da budem kao titan, ali to poslednje je počelo jako da me umara. Želela sam napokon biti mirna i slatka ženica koja se ne treba boriti za poziciju u firmi ili na projektu. Želela sam biti neko, ko će biti nežan i plah više nego vučica i lavica. Da, ali ne odustajem ni od te uloge kada treba biti štit za moje dete. Generalno, htela sam biti žena koja će dati da se neko pobrine malo za nju. Za to služi senzualnost. Jer, iz senzualne žene izlazi vrsta privlačnosti koja privlači muškarce da žele da se brinu o njima. Ja sam uvek sve nekako naopako. Nisam znala nikada da se opustim dovoljno da dozvolim da se neko pobrine za mene. Uvek sam ja bila ta koja se brinula za sve.“ 

Besplatno preuzmi prva dva poglavlja knjige!

Cijena:

Hrvatska  – 120,00 Kn
Srbija     – 1200,00 Dinara 

Napomena: knjiga je izdana u Srbiji i na srpskom je jeziku; dostava uključena u cijenu

 

Cijena: Hrvatska – 120, 00 KN (sa poštarinom) 
Srbija – 1200, 00 Dinara (sa poštarinom)

Napomena: knjiga je izdana u Srbiji i na srpskom je jeziku

Rođena sam 1979. godine u Zagrebu, a posljednjih osam godina, kao rastavljena majka predivnog dječaka, balansiram između majčinstva, regularnog posla, samostalnog vođenja domaćinstva, putovanja, vježbanja joge i plesa, čitanja i svega ostalog što me uveseljava, ali i onoga što se mora odraditi u životu.
Na nagovor prijateljica uskočila sam hrabro ili ludo u spisateljske vode i napisala autobiografski roman „Balkanska Hurem“. Nakon završenog magistarija iz ekonomije, usmjerila sam svoju pažnju na licencirane edukacije NLP-a, mindfulness tehnika i life coachinga prvenstveno iz potrebe da prvo pomognem sebi, o čemu sam i pisala u svojoj knjizi. Smatram da uz sretnu majku i dijete je uvijek sretno, ali i muž i ostala porodica, pa samim time žene bi trebale staviti veći naglasak na svoju sreću i ispunjenost. Na Instagramu i Facebook stranicama @snaga_zene pokušavam osvijestiti žene da mogu uz određenu dozu hrabrosti živjeti život svojih snova.

Narudžba knjige

Prijavi se na newsletter i besplatno preuzmi prva dva poglavlja moje knjige Balkanska Hurem.