Moja prva knjiga – Balkanska Hurem

Balkanska Hurem je knjiga koju sam izbacila iz srca i duše na papir. Sudeći po reakcijama do sada čini se da je to knjiga u kojoj će svatko moći prepoznati dio sebe.

Kako su je opisali na koricama…

“Priča je to žene kojoj se život promijenio preko noći te je iz sigurnosti braka prešla u nesigurnost samostalnog života i to s malim djetetom pod rukom. Na humorističan način opisan je kaos života, misli i emocija u koji je autorica upala i iz kojeg se pokušavala izvući.
Priča je to o tome kako se sve može, iako nekada ne izgleda tako, ali da za sve treba imati puno vjere, strpljenja i truda pa nam život na kraju sve vrati.
Priča je to o ljubavi koju je najteže pronaći i to o ljubavi za nas same i vjeri da smo dovoljno dobri baš ovakvi kakvi smo došli na ovaj svijet.
Priča je to i o velikoj hrabrosti zaranjanja u dubinu psihe do same duše i izranjanja na površinu promijenjena…o hrabrosti suočavanja sa životom…ma to je jedna klasična istinita priča o životu. Zato će vas brzinom svjetlosti zarobiti da je pročitate u jednom dahu.
Imena glavnih likova su negdje izmijenjena, a negdje i nisu…vi odlučite tko se kako zove u stvarnome životu nakon što pročitate ovo slatko podsjećanje na to kako uvijek, ali baš uvijek kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore.”

Nadam se da ćete je pročitati i sami procijeniti vjerodostojnost izrečenoga…<3

With love!

Martina

Naruči knjigu

 

 

Prijavi se na newsletter i besplatno preuzmi prva dva poglavlja moje knjige Balkanska Hurem.